DGI-bevægelsesinstitution

Glæde, udfordre og fællesskabet.

Det er vores 3 værdier, som vi kalder GUF. At vi igennem fysisk leg og bevægelse udfordrer kroppen, afprøver grænser, skaber glæde samt danner grundlag for et mere udviklende læringsforløb.

Vi vil udfordre børnenes sanser endnu mere, så børnene oplever en mere bevidsthed om kroppens funktioner. Det skal være sjovt og skabe glæde – for det er der vi "fanger" børnenes nysgerrighed og koncentration. At vi alle føler os som en del af fællesskabet.

At børnene selv vælger mere bevægelseslege og er igangsætter. At 90% af Stokrosens børn har udviklet en motorisk grundmotorik, når de efter efter 3-4 år i Stokrosen er skoleparate.

Ved at skabe de bedste rammer for børnenes motoriske udvikling, skabes der dermed de bedste betingelser for mere læring.

Vi arbejder på at børnene skal være moderat fysisk 1 time om dagen og med høj intensitet 20 min. om dagen (Sundhedsstyrelsens anbefalinger). Vi tilpasser de fysiske aktiviteter de enkelte målgrupper. Inddrager vores have – legeplads til flere forskellige læringsrum.

Vi er vilde med GUF i Stokrosen.