Fødselsdage

Fødselsdage er en vigtig begivenhed, og de fleste børn vil også gerne fejre deres fødselsdag enten med besøg fra børnehaven derhjemme eller ved at dele noget ud i børnehaven.

Fødselsdag i børnehaven
Vi vil meget gerne være med til at fejre dit barn her i børnehaven. Der er mange måder at gøre det på, oftest har forældrene kage eller frugt med til stuens børn, som barnet så deler ud. Vi vil stille flag ved døren, skrive tillykke på tavlen og synge fødselsdagssang til samling. Til sidst får barnet en gave fra alle børnene.

Fødselsdag derhjemme
Skulle børnene ønske at invitere stuens børn eller sin egen gruppe hjem, så kommer vi gerne - både børn og medarbejdere.

Støt fællesskabet
Der deles ikke invitationer ud til "udvalgte" børn i Stokrosen, de skal sendes med posten. Det er af hensyn til de børn, der ikke er inviteret med.

Vi håber, I forældre vil være med til at styrke det fællesskab, vi har i børnehaven og invitere hele gruppen eller stuen hjem, når der er fødselsdag. Er du som forældre i tvivl om, hvem dit barn deler gruppe eller stue med, kan du altid tage fat i os medarbejdere her i Stokrosen, så kan vi hjælpe dig.

Slik og søde sager
Der skal være plads til et stykke kage indimellem, men vi anbefaler, at I prøver at begrænse børnenes sukker indtag.

Børnene må ikke få slik med tilbage til børnehaven, da det skaber konflikter i forhold til de børn, der ikke har været med til fødselsdagen.

Åbningstider

Alle hverdage
kl. 07.00-17.00

Lukkedage