DGI- Bevægelsesinstitution

Vi er stolte af vores DGI certificering, som vi modtog april 2016. Vi er blevet recertificeret DGI institution i 2019.

GLÆDE, UDFORDRE OG FÆLLESSKABET 

Det er vores 3 værdier, som vi kalder GUF. At vi igennem fysisk leg og bevægelse udfordrer kroppen, afprøver grænser, skaber glæde samt danner grundlag for et mere udviklende læringsforløb. 

Vision: vi vil udfordre børnenes sanser endnu mere, så børnene oplever en mere bevidsthed om kroppens funktioner. Det skal være sjovt og skabe glæde - for det er der vi "fanger" børnenes nysgerrighed og koncentration. At vi alle føler os som en del af fællesskabet.

Succeskriterie: At børnene selv vælger mere bevægelseslege og er igangsætter. At 90% af Stokrosens børn har udviklet en motorisk grundmotorik, når de efter efter 3 - 4 år i Stokrosen er skoleparate.

Formål: Ved at skabe de bedste rammer for børnenes motoriske udvikling, skabes der dermed de bedste betingelser for mere læring.

Vi arbejder på at børnene skal være moderat fysisk 1 time om dagen og med høj intensitet 20 min. om dagen (Sundhedsstyrelsens anbefalinger)  Vi tilpasser de fysiske aktiviteter de enkelte målgrupper. Inddrager vores have - legeplads til flere forskellige læringsrum. 

 

Vi er vilde med GUF i Stokrosen